ЩОДО ПЕРЕДАЧІ ПОКАЗІВ ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

29.03.2022

ЩОДО ПЕРЕДАЧІ ПОКАЗІВ ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ
*ЩОДО ПЕРЕДАЧІ ПОКАЗІВ ПРИЛАДІВ ОБЛІКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ДЛЯ ПОБУТОВИХ ТА ЮРИДИЧНИХ СПОЖИВАЧІВ
‼️ ПОБУТОВИМ СПОЖИВАЧАМ*
Передати покази за підсумками березня необхідно в термін з 30 березня до 03 квітня включно.
Аби передати покази, скористайтеся будь-яким зручним для вас способом:
🆕 телефоном, за допомогою голосового меню самообслуговування:
☎️ +38 (098) 168-01-01
☎️ +38 (050) 119-91-69
☎️ +38 (093) 170-23-35
☎️  (061) 228-51-09
🆕 через чат-бот OblenergoZpBot у системі обміну повідомленнями Telegram: @OblenergoZpBot
🆕 через сайт ПАТ «Запоріжжяобленерго»: https://www.zoe.com.ua/pokazania.php
Згідно із Кодексом комерційного обліку електроенергії (п. 8.6.2), побутові споживчі протягом 2-х останніх днів поточного місяця та трьох перших днів наступного місяця зобов’язані зчитувати покази своїх лічильників (якщо для них відсутня можливість дистанційного зчитування даних) та надавати їх Оператору системи розподілу.
Для формування рахунку використовуються дані на перше число календарного місяця – тобто, покази, передані протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового місяця (п. 8.6.3).
У разі неотримання до початку четвертого календарного дня місяця, що настає за розрахунковим, показів лічильника електричної енергії (якщо він не оснащений засобами дистанційної передачі даних), фактичний обсяг розподілу та споживання електричної енергії по споживачу за розрахунковий місяць визначається розрахунковим шляхом за значенням середньодобового обсягу споживання.

*‼️ ЮРИДИЧНИМ СПОЖИВАЧАМ*
Акти про спожиту електричну енергію за розрахунковий період можна передати у сканованому вигляді або у формі фотокопії через систему обміну повідомленнями Telegram,  https://t.me/Zoezvit, або на електронну адресу Zoezvit@zoe.com.ua/
Для швидкої та коректної обробки Актів прохання надавати скановані або фото копії з чітким зображенням, також обов’язково зазначати назву районного відділення (РЕМ), в якому знаходиться Договір.

← Все новости