Ми працюємо! Цілодобово з вами на зв'язку.

27.02.2022

Ми працюємо! Цілодобово з вами на зв'язку.
Шановні запоріжці! 
Весь наш колектив на чолі із власниками компанії, не рахуючись з витратами, вносячи власні кошти, намагається швидко і якісно виконувати свою роботу.
Але ваші кошти – це не тільки неабияка підтримка для нас, а й ознака довіри, що надихає. Це дозволяє нам оперативно реагувати на значну кількість аварійних заявок, а їх стало значно більше за ці дні, ніж звичайно.
Ваша підтримка дає нам сили виконувати свою роботу, незважаючи ні на що. Від імені колективу керуючої компанії «Мрія» висловлюю вам щиру подяку за те, що в цей нелегкий для всіх нас час ви все таки знаходите можливість оплачувати нашу послугу. 
Ми тут, ми поряд, ми цілодобово доступні, постійно на зв’язку  та готові прийти вам на допомогу.
Працюємо у режимі 24/7: і наша інформаційна служба, і аварійні бригади, і менеджери ваших будинків. 
Телефонуйте нам за телефонами інформаційної служби  061-709-79-70, 067-225-72-70,  095-260-72-70, 073-270-72-70, пишіть на Вайбер, Телеграм, Фейсбук, Інстаграм, залишайте повідомлення на нашому сайті dom.mriya.zp.ua – ми все побачимо і почуємо.
Ми будемо робити все від нас залежне, щоб у ваших оселях були світло, вода, тепло. 
На сьогодні в усіх будинках, які в нашому управлінні, відкриті підвали для тимчасового укриття в разі тривоги. Аварійні бригади терміново виїжджають за викликом для ліквідації аварій на внутрішньобудинкових чи квартирних комунікаціях. І все це завдяки  і вашій підтримці та довірі. Дякуємо за це!
На нашому сайті знайдете актуальну інформацію про рішення та дії  міської влади, термінові повідомлення.
Я вірю, разом ми здолаємо все!
Слава Україні!

З надією на краще,
Артем Білий – генеральний директор керуючої компанії «Мрія»

← Все новости