Оплата послуг керуючої компанії «Мрія»

19.12.2017

Оплата послуг керуючої компанії «Мрія»

   Перший місяць демонополізації ринку комунальних послуг минув. Керуючі компанії, що виграли конкурс управителів вже надіслали платіжні відомості населенню. Як і обіцяли за листопад керуюча компанія «Мрія» виставила лише фактичний тариф своїм любим клієнтам, а саме лише витрати, що були здійснені у листопаді 2017 року.

   Як бачите ціна за обслуговування будинку за листопад суттєво відрізняється від розрахункового тарифу, бо в цій ціні немає нарахувань за пункт переліку послуг «поточний ремонт», що є значною складовою ціни на обслуговування і управління будинком після «прибирання прибудинкової території». Втім наголошуємо, якщо не накопичувати гроші на поточні ремонти, в будинку не буде фонду, який дозволить ремонтувати комунікації, під’їзди тощо. Тож закликаємо мешканців усвідомити свою відповідальність за власне майно. (Як впливати на свій тариф, див. «Зібрання у дворах. Питання та відповіді»). 

   Тож розглянемо платіжку за пунктами:

ЗРАЗОК КВИТАНЦІЇ.jpg

1.       У верхньому куті, як завжди зазначені адреса, прізвище та ініціали клієнта. Уважно перевіряйте вихідні дані.

2.       Особовий рахунок, який складається з 9 цифр. Для зручності клієнтів ТОВ «Керуюча компанія «Мрія» не змінювала номери особових рахунків, тож цифри мають збігатися з Вашим попереднім особовим рахунком (КП «Наше місто»). Втім наголошуємо, збережені лише номери особових рахунків. Керуюча компанія «Мрія» не є правонаступником КП «Наше місто», не унаслідувала борги чи переплати попередньої компанії, тож фінансової відповідальності за попереднього управлінця не несе.

3.       Як і раніше в цій табличці зазначаються площа житла, кількість зареєстрованих осіб та наявність пільг.

4.       Графа ПЕРЕРАХУНОК. За листопад клієнтам керуючої компанії «Мрія» був зроблений перерахунок у зв’язку з прийняттям такого рішення керівництвом компанії. Розуміючи соціальне значення нових тарифів, та їх зростання порівняно з попередніми, за листопад мешканцям Шевченківського та Космічного районів нараховано за фактично виконані послуги.

5.       В цій графі кожного місяця буде відображатися загальна фінансова інформація по Вашому будинку. ТОВ «Керуюча компанія «Мрія» не збирає гроші з клієнтів на загальний рахунок, щоб потім ремонтувати будинки «за потребою» з «загального котла». Вводиться інший принцип – ваш будинок, ваші гроші. Скільки мешканці будинку накопичать коштів, на таку суму і будуть зроблені роботи.

6.       Через певну законодавчу колізію цього року субсидія та пільги на обслуговування будинку надійдуть із запізненням. Це пов’язано з формулюваннями у бюджетному кодексі України на 2017 рік стосовно виділення субсидій. Втім на місцевому рівні питання вже вирішено, тож сподіваємось на розуміння.

Сплатити послуги ТОВ «Керуюча компанія «Мрія» можна у відділені будь-якого банку, за реквізитами вказаними в платіжці. Клієнти, що користуються послугами інтеренет-банкінгу також можуть сплатити кошти онлайн через свої акаунти, або за допомогою банківських терміналів.

← Все новости