Зміна тарифів на вивезення сміття

24.05.2017

Зміна тарифів на вивезення сміття

   Постанова № 237 -2017-04-28 - Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, які надає ТОВ «Умвельт Запоріжжя»

   Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006 № 1010 «Про затвердження  Порядку формування тарифів на послуги з вивезення побутових відходів», рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 19.11.2009 № 495 «Про визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів та виключення  послуг з вивезення побутових відходів зі складу послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по житловому фонду комунальної власності  м. Запоріжжя», рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 25.07.2012 № 32 «Про визначення товариства з обмеженою відповідальністю «Ремондіс Запоріжжя» виконавцем послуг з вивезення твердих побутових відходів з приватного сектору м. Запоріжжя», виконавчий комітет Запорізької міської ради

   ВИРІШИВ:

1. Встановити тарифи на послуги з вивезення побутових відходів, які надає товариство з обмеженою відповідальністю «Умвельт Запоріжжя»в м. Запоріжжі у розрахунку на 1 м.куб. відходів згідно з додатком.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Умвельт Запоріжжя» щоквартально у термін, передбачений для статистичної звітності, подавати звітні матеріали департаменту економічного розвитку Запорізької міської ради та департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради щодо рівня відшкодування встановленим тарифом фактичних витрат з надання послуг з вивезення побутових відходів.

3. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету  Запорізької міської ради від 27.03.2015 № 139 «Про встановлення тарифів на послуги з вивезення побутових відходів, які надає ТОВ «Ремондіс Запоріжжя» в частині встановлення тарифу на послуги з вивезення побутових відходів у розрахунку за 1 м. куб. відходів та розміру щомісячної плати за послуги з вивезення та захоронення побутових відходів для населення у м. Запоріжжя у розрахунку на людину.

4. Управлінню внутрішньої політики, преси та інформації Запорізької міської ради оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бородая О.М.

Додаток до рішення виконавчого комітету міської ради


Інформація взята з офіційного сайту Запорізької міської ради

← Все новости