Механічна чистка труб та каналізації

12.05.2017

Механічна чистка труб та каналізації
   Під час використання каналізація несе чимале механічне навантаження і схильна до дії різних речовин органічного та неорганічного походження, які надають безсумнівно негативний вплив на стан комунікацій, що неминуче породжує потребу в діагностиці стану труб і усунення засмічень.

   Існує кілька видів механічної очистки труб, це як аварійне, так і профілактичний захід. Розглядаючи хімічну очистку труб можна сказати, що при ній використовуються розчини кислоти, луги та подібних речовин, при механічному чищенню акцент робиться на використанні різних механізмів, які є засобом видалення забруднень.
  
   Для методу механічного очищення труб використовуються сталеві троси, хитромудрої форми, шланги, скребки та щітки на лебідці. Даний метод чистки використовується найчастіше для очищення фекальних і зливових стоків з рівнем забруднення підвищеної складності.
   Механічний метод очищення вважається одним з найефективніших, за допомогою якого можна усунути масштабні засмічення з механічними домішками і скам'янілостями в трубах. Вартість же цього методу досить доступна фінансово.

   Механічна чистка каналізаційних труб передбачає застосування багатофункціональних калопромивочних машин, мийку високого тиску і т. д..

  Зрозуміло, механічне очищення каналізації, незважаючи на її видиму простоту, повинна здійснюватися фахівцями, які мають досвід роботи з обладнанням.

← Все новости